Services

Regeltechniek


Geschikt voor nieuwbouw of renovatieNaast nieuwbouw kan ook een oud gebouwbeheersysteem vervangen worden door een nieuw regeltechnisch gedeelte te installeren. Op die manier kan u uw leidingen en bestaand bord behouden maar kan u toch ook al snel een energiebesparing van meer dan 20 procent bekomen.

HVAC Consulting


Altijd een oplossing op maatVoor elk project wordt er gekeken naar de behoeften van het gebouw en de wensen van de eindgebruiker. Vanaf de eerste fase is een intensieve samenwerking en een grondig overleg belangrijk om een perfecte oplossing op maat te bekomen.  Hierdoor heeft de eindgebruiker ook meteen een zicht op het kostenplaatje, op korte maar ook op langere termijn.

Priva sturingen


Innovatieve hardware en gebruiksvriendelijke softwareDoor het ruime productgamma van Priva wordt het mogelijk een eindresultaat volledig naar wens van de eindgebruiker aan te bieden. Alle regelcomputers en units worden aangestuurd door Priva Top Control, een gebruiksvriendelijke software die ervoor zorgt dat het gebouw energiezuinig en efficiënt beheerd kan worden. Een snelle en flexibele programmatie wordt mogelijk dankzij de beschikbare regelmodules.

Energy oplossingen


Slimme en energiezuinige gebouwenDoor op elk moment rekening te gaan houden met de omstandigheden en gebruiken van het gebouw zoals buitentemperatuur, werk- of openingsuren of individuele voorkeuren, kan optimaal gebruik worden gemaakt van hernieuwbare energiebronnen. Koeling, verwarming, zonwering en verlichting kunnen samen volledig geïmplementeerd worden door de flexibele programmatie.

All rights reserved 2015 © JV-Consulting BV - Hoverheide 6D 2540 Hove - info@jv-consulting.eu