About

Altijd en overal het juiste binnenklimaat.


Jean Vinck, zaakvoerder:


"Een slim gebouw heeft op elk moment en in iedere ruimte het juiste binnenklimaat om aangenaam en comfortabel te verblijven. Deze ambitieuze uitdaging vereist een centrale, intelligente en geïntegreerde aansturing van alle factoren."


Jarenlange ervaring in regeltechnieken.


Zaakvoer Jean  startte eind jaren '70 als helper-elektricien bij het ingebruikstellen van airconditioninginstallaties. Al snel ontwikkelde hij zich tot projectleider voor de realisatie van totaalinstallaties. Vervolgens leidde hij een bedrijf dat zich specialiseerde in elek-triciteitsinstallaties voor verwarming en airconditioning.

 

In 2001 startte Jean Vinck in samenwerking met een Nederlandse zakenpartner Lang Energy Systems. Vanaf 2003 specialiseerde dit bedrijf zich in de installatie van gebouw-beheersystemen van Priva. Begin 2008 veranderde Lang Energy Systems van naam in Priva België nv. Omdat dit bedrijf zich uitsluitend wilde toeleggen op de verkoop van Priva systemen aan Belgische partnerinstallatuers, richtte Jean Vinck begin 2010 - met dezelfde technische medewerkers - Vibuco op.

 

In 2015 besloot Jean Vinck aan de slag te gaan als onafhankelijk consultant en richtte daarom de BVBA JV Consulting op met als doel installateurs en firma's te adviseren in HVAC oplossingen.


2001


Lang Energy Systems.
2008


Priva Belgium nv2010


Vibuco NV


2015


JV Consulting bvba

All rights reserved 2015 © JV-Consulting BV - Hoverheide 6D 2540 Hove - info@jv-consulting.eu